Wat maakt een goede sub?

  • gehoorzaamt onmiddellijk zonder na te denken
  • is meestal in stevige handen
  • streeft er altijd naar om een ​​echt goede Sub te worden
  • wil gewoon alles doen voor zijn meester
  • voert gehoorzaam zijn plichten uit als een goede Sub en bedankt zijn meester
  • begrijpt zijn meester
  • wordt gerespecteerd door zijn meester
  • leert snel

Sommige Subs zijn wanhopig van zichzelf. Ze hebben besloten een goede Sub te worden, maar krijgen het gewoon niet voor elkaar. Hij is te opstandig, te egoïstisch, onderwerpt zich niet genoeg, is niet onderdanig genoeg. Hij voelt zich zo onbekwaam om een ​​goede Sub te zijn, dat hij graag zou willen opgeven een sub te zijn.

Wat is een goede Sub?

Wat is goed behalve dat het het tegenovergestelde is van slecht? Goed is tenminste niet perfect. Zou het niet wenselijker zijn om een ​​perfecte Sub te zijn dan alleen een goede? Nee, want een perfecte Sub zou voor de meeste Doms saai zijn. Een perfecte Sub is zo grondig opgeleid dat er geen straf nodig is, en heeft de Dom geen basis voor verdere opleiding.

Een goede Sub daarentegen streeft ernaar om te leren, en degenen die leren, maken fouten. Hij is uitdagend zodat de Dom hem kan leren dat dergelijk gedrag tot straf zal leiden. Hij heeft grenzen zodat Dom ze kan verleggen.

Goed voor wie?

Wil een Sub goed zijn om Dom te plezieren, of liever aan zijn eigen normen voldoen?

De ene Dom kan zijn Sub richtlijnen geven, zoals "Ik wil dat je gehoorzamer bent" of "de volgende keer zul je sneller reageren op mijn instructies, anders..." De volgende kan er helemaal van afzien. Hij is blij met zijn Sub als hij reacties laat zien en feedback geeft. Hoe kan er een algemene definitie zijn van de term 'goede Sub' als elke Dom iets anders betekent? Hoe kan een Sub vandaag "goed" zijn voor deze Dom en morgen voor die Dom zonder een dislocatie te veroorzaken?

Of zoekt een Sub naar zijn eigen interpretatie van het woord ‘goed’. Bijvoorbeeld gehoorzaam zijn, veel verdragen, braaf zijn, het veilige woord niet gebruiken en ernaar streven om zoveel mogelijk aan deze eisen te voldoen? Misschien heeft de Sub gehoord van andere Subs die altijd doen wat hun meester zegt, die gehoorzaam zijn, zich goed gedragen en geen wil hebben en hun meester volledig tevreden stellen. Misschien heeft de Sub andere Subs gezien die hun meester genadig dienen, gehoorzamen aan het woord en elke straf zonder klagen aanvaarden. En dit is hoe Sub zich een goede Sub voorstelt. Maar weet hij of deze andere Subs blij zijn met wat ze doen? Weet hij wat er met deze koppels gebeurt als ze niet in het openbaar zijn?

Wat een goede Sub maakt, is niet een vaststaand feit zoals ‘rood’ of ‘blauw’, maar een kwestie van interpretatie zoals ‘warm’ of ‘koud’.

Allereerst moet je beslissen wat je wilt, wat goed voor je is. Wilt u bezwaar maken? Geef het dan. Wil je hiervoor gestraft worden? Accepteer dan de straf. Ziet u uw bezwaren als een uiting van uw wil? Zoek dan een kathedraal die afziet van straf.

Bedenk waar jouw voldoening als Sub zou kunnen liggen en werk daar naartoe. Het hebben van rolmodellen om na te volgen kan zinvol zijn in je carrière, maar niet noodzakelijkerwijs in het leven van een Sub. Je kunt jezelf niet vergelijken met iemand wiens schoenen je niet hebt gelopen en wiens leven je niet hebt geleefd. Je hebt je verleden en je ervaringen, alleen op basis daarvan kun je je doelen afstemmen.

Als de Dom die je hebt gekozen je zijn goede Sub noemt, prima. Dit betekent niets anders dan dat jullie op dezelfde golflengte zitten, dat hij blij met je is en hopelijk ben jij ook blij met hem. Als dat niet het geval is, bevindt u zich op verschillende paden. Als zijn idee van een goede Sub niet overeenkomt met dat van jou, zijn jullie niet voor elkaar gemaakt. Als je bij hem bleef, zouden jullie allebei ontevreden zijn. Hij met zijn Sub, en jij met een Dom die je overweldigde.

Een goede sub worden als je dat wilt, bereik je niet van de ene op de andere dag. Vind uw doel en geniet van de reis daarheen.

MieLyra 33
Lesl 28
lakfetish 40
meesteresInge 42
Tyni 27
Lelye 60
FuckFriend 36
infantilisme 51
Anko 29
loveitbig 47
mrsprive 42
MrsLaila 44