Waarom je haar je moet laten domineren!

Probeert de vrouw in je leven je te domineren, maar voel je je onzeker? Denk eens na over enkele voordelen en redenen waarom je haar zou moeten laten domineren.

Het onderwerp vrouwelijke dominantie zal de mannen die zichzelf als een echte Dom beschouwen misschien niet aanspreken. Mannen die trots zijn op hun dominante vaardigheden en hun rol zeer serieus nemen. Maar blijf lezen, zelfs als u zich zo identificeert.

Er zijn veel dingen die je kunt leren als je je door een vrouw in de slaapkamer laat domineren.

Ze wil dat je onderdanig bent?

De meeste mensen buiten de BDSM-gemeenschap nemen of spelen nog steeds een dominante of onderdanige rol tijdens seks. En velen van ons wisselen deze rollen om verschillende redenen.

Ik ben van nature onderdanig. Ik heb er altijd de voorkeur aan gegeven dat een man de teugels in handen nam en me verkrachtte, of hij me nu droeg en op bed gooide, of me vastbond om me te plagen met zijn orale seksvaardigheden, of me een pak slaag gaf tijdens een rollenspel. Betekent dit dat ik nooit de dominatrix speel. Nee, helemaal niet.

De waarheid is dat ik steeds meer van mijn dominante kant geniet naarmate ik ouder word, naarmate ik een meer ervaren minnaar en een zelfverzekerder persoon word. Mijn innerlijke domme komt naar boven op onverwachte momenten als ik op de penis van mijn geliefde sla of over zijn schacht blijf wrijven nadat hij klaar is, ook al schreeuwt hij dat het te gevoelig is.

Met een vertrouwde partner die ook speels is, kun je heen en weer schakelen tussen onderdanig en dominant. Met meer vaste rollen kan het meer nadenken en plannen vergen, maar het is de moeite waard.

redenen om haar je te laten domineren

Hier zijn enkele redenen om van vrouwelijke dominantie te genieten door haar jou te laten domineren, als je dat nog niet hebt gedaan!

Verkrijg perspectief

Als je je hele seksuele leven dominant bent geweest, is het werkelijk fascinerend om te zien hoe de andere kant die overheersing ervaart, of het nu gaat om vanille- of hardcore-BDSM.

Het kan voor u gemakkelijk zijn om de teugels een nachtje uit handen te geven, of u voelt zich misschien angstig en ongemakkelijk. Zie het als een uitdaging, een geschenk aan uw partner, omdat u uit eerste hand zult weten hoe zij het ervaren om onderdanig aan u te zijn.

Waardeer haar rol

Veel Doms hebben verwachtingen van hun onderdanigen, maar waarderen hun rol en alles wat ze eraan geven, en jou, als hun Dom, niet.

Je kunt als dominant groeien door jezelf in hun schoenen te verplaatsen, wetend hoe het voelt om een dominante vrouw te plezieren, je te onderwerpen, bevelen te gehoorzamen en vernederd te worden (als dat je kinkprobleem is).

Ontdek je onderdanige kant

Een van de grootste voordelen als je de leiding aan je geliefde overlaat, is dat je je zachtere, onderdanige kant ontdekt. Ik geloof dat niemand van ons 100% dominant of onderdanig is. We hebben allemaal iets van elk in ons karakter. Denk maar aan de vrouwen die je hebt gedomineerd en die sterk, zelfverzekerd en dominant zijn buiten de slaapkamer, maar die dat in een andere omgeving graag opgeven.

In een onderdanige rol kun je verborgen fantasieën ontdekken waarmee je wilt spelen. Met de juiste dompartner kunt u precies dat doen.

Neem een pauze

Het is niet makkelijker om dominant of onderdanig te zijn, maar het wisselen van rol kan voor jullie beiden een mentale onderbreking zijn.

Misschien ben je gewend om uitgebreide scènes te plannen of maak je je zorgen over hoe je onderdanige op iets nieuws zal reageren. Geef het allemaal op en laat je dominante vriendin het voortouw nemen. Het kan zijn dat het maar voor één nacht is, maar misschien wissel je regelmatig van versnelling. Als het niets voor jou is, weet je het tenminste.

Breid uw repertoire uit

Wanneer we onszelf toestaan kwetsbaar te zijn in onze seksuele verkenningen, stuiten we op nieuwe manieren om te spelen.

Spelen met vrouwelijke dominantie kan nieuwe opwinding, fantasieën, posities, speelgoed, rollenspellen of accessoires met zich meebrengen. De manier waarop u besluit zich in te dienen, kan er heel anders uitzien dan hoe uw partner dat doet. Misschien vind je het leuk om bondage te gebruiken om haar op te winden, terwijl ze je misschien vraagt om op handen en voeten rond te kruipen met een riem om je nek.

Het wisselen van rollen is ook zinvol als de zaken routineus of oud aanvoelen. Laat haar domineren, en vertel ons hoe het geweest is.

MrsAmanda 31
Helenaax 32
Badwomen4 52
2u 36
tinyywilwel 34
MariekeAdemnood 39
Slove 49
Angel32 39
Rooz 31
prettymii 47
DP_wens 36
Do1 43