Plasseks - plasspelletjes – tips

Als het om plasseks gaat, komen we heel verschillende meningen tegen. Sommige paren houden van deze praktijk, die ook vaak wordt overwogen op fetisjgebied. Anderen kunnen zich helemaal niet identificeren met Golden Shower. Uiteindelijk zijn seks en alle kleine spelletjes altijd een persoonlijke beslissing over wat je leuk vind en hoe ver je uiteindelijk met je partner wilt gaan.

Toch raden wij aan om het plasseks plezier eens uit te proberen. Er zijn zoveel opties, variërend van vochtig tot nat, waardoor zowel het voorspel als de act zelf nog spannender worden.

Om ervoor te zorgen dat plassen extra leuk voor je is, hebben we hieronder wat informatie, tips en trucs op een rij gezet. Het belangrijkste punt over de golden shower is natuurlijk welke seksposities er bijzonder geschikt voor zijn. Deze vraag kan zeker snel beantwoord worden.

Geslachtsposities voor plasseks.

Deze posities zijn bijzonder geschikt voor plassen tijdens seks. Speciaal voor beginners die langzaam naar de Golden Shower willen toewerken.

Ga op het aanrecht zitten.

Het voelt niet alleen een beetje ondeugend om seks te hebben op de keukentafel, maar het geeft je ook die extra spanning als je denkt dat je misschien op je partner gaat plassen.

Hondje stijl

  • In deze positie heb je veel controle over hoeveel druk je uitoefent op je G-spot. Afhankelijk van de hoek denk je misschien dat je veel of weinig moet plassen.
  • Neem deze klassieke yogapositie aan terwijl hij je heupen vastpakt en je van bovenaf penetreert. Deze houding vereist wat meer concentratie om je evenwicht te bewaren en ervoor te zorgen dat je niet plast, maar het is de moeite waard zolang je niet daadwerkelijk plast!

Cowgirl

Deze positie geeft je nog meer controle over de snelheid en diepte van de penetratie, voor het geval je man niet precies weet hoe en waar hij zichzelf moet positioneren, zodat je denkt dat je moet plassen. Je weet dat je net vijf minuten geleden hebt geplast, dus dit moet allemaal psychologisch zijn, toch?

Lepel

Laat hem je van achteren penetreren terwijl je op je zij ligt. Kantel uw lichaam om de perfecte hoek te vinden waarin u het gevoel heeft dat u naar het toilet moet, zelfs als u om de een of andere reden echt uitgedroogd bent.

Begin met de missionarispositie

Begin in de missionarispositie en plaats dan je benen tegen zijn borst. Dit legt extra druk op je G-spot, waardoor je het gevoel krijgt "hmmm" maar ook "misschien kun je mij ontvouwen zodat we even snel naar het toilet kunnen gaan?"

Er gaat niets boven de intensiteit van een G-spot-orgasme over het hele lichaam, gekoppeld aan het gevoel dat je misschien moet plassen omdat de G-spot-stimulatie je naar een hoogtepunt brengt. Probeer deze seksposities om het beste van beide werelden te krijgen

Hoe normaal is plasseks?

Er zijn veel sekstrends, sommige uitdagend, veel spannend en sommige gênant. Een van deze fetisjen die veel mensen hebben, is plassen tijdens seks of hun partner zien plassen tijdens seks.

Als je met je beste vriend praat, worden golden showers en plasspelletjes nog steeds als taboe beschouwd. Paren die hun voorkeur voor plassen al hebben ontdekt, blijven het uitproberen. Uiteindelijk is deze fetisj net zo normaal als vriendinnenseks. Wie vreest dat het bijzonder vies kan worden, heeft enerzijds gelijk, maar ook ongelijk. Plasseks is echt vieze seks die ongelooflijk leuk is. Maar er zijn hele simpele trucjes om te voorkomen dat de vloeistof overal terecht komt.

Waarom houden we van plasseks?

Veel mensen willen fetisjen analyseren en proberen erachter te komen waarom mensen opgewonden raken door bepaalde dingen. Maar bij de meeste fetisjen zijn er meestal geen concrete redenen waarom iemand houdt van wat hij of zij leuk vindt. Misschien heeft je partner van jongs af aan een ervaring met plassen gehad die tot in de volwassenheid bijblijft. Of het is iets volkomen willekeurigs waar hij gewoon van geniet. Het is net als met voedselvoorkeuren: er is niet noodzakelijkerwijs een psychologisch verantwoorde reden waarom je zo geobsedeerd bent door stinkende kaas.

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen van plas spelletjes genieten. Sommigen houden van het taboe dat het met zich meebrengt. Het voelt ondeugend en verboden aan, wat het aantrekkelijk maakt. Anderen houden van de machtsdynamiek die ermee gepaard gaat. Iemand op je laten plassen is een behoorlijk intense vorm van dominantie. Sommige mensen houden van het visuele aspect. Het komt erop neer dat het normaal, gezond en oké is om van plasspelletjes te genieten.

Vraag jezelf af wat je partner wil!

Er zijn veel verschillende manieren om met pis te spelen. U kunt bijvoorbeeld gewoon op uw partner plassen terwijl u allebei onder de douche staat. (Veel paren hebben dit zelfs gedaan zonder het plasseks te noemen!) Of je partner wil dat je erop urineert zonder dat er ander water stroomt. Of hij wil dat je op bepaalde delen van je lichaam plast, b.v. B. op zijn geslachtsdelen of in zijn mond.

Is het pis of ejaculatie?

Ja, vrouwen kunnen ook ejaculeren en onwetendheid kan ertoe leiden dat ze het verwarren met plassen. Volgens onderzoeken kan ongeveer 60 procent van de vrouwen tijdens seks incontinent worden. En sommigen die denken dat ze plassen, doen het misschien helemaal niet, maar ejaculeren. Er zijn echter onderzoekers die beweren dat de uitgestoten vloeistof urine is, maar er zijn ook enkele gezondheidsexperts die zeggen dat de paraurethrale klieren een vloeistof produceren die lijkt op mannelijke ejaculatie.

Hoe veilig is plasseks?

Net als elke andere seksuele activiteit brengt de plasdouche risico's met zich mee. Over het algemeen zijn plasspellen behoorlijk veilig. Hoewel het een stedelijke mythe is dat pis onvruchtbaar is, komt het er dichtbij genoeg. Urine drinken is redelijk veilig, maar pas op dat u niet op een beschadigde huid plast. Er is een zeer kleine kans dat u seksueel overdraagbare aandoeningen overdraagt ​​als u op een open wond plast (maar er is nog nooit een gedocumenteerd geval geweest van HIV-overdracht via de urine). Vermijd een beschadigde huid en alles komt goed. Als uw partner urine drinkt, zorg er dan voor dat hij of zij daarna voldoende water drinkt om de opgenomen vitamines en mineralen te verdunnen. Wij wensen je veel plezier bij het uitproberen. Als je nog steeds op zoek bent naar inspiratie, kijk dan eens naar dit natte seksverhaal met plasseks.

slutje 34
Demonica 32
Snellx 31
benieuwdnaarsm 33
Gentle_Bitch 33
mrsprive 42
loveitbig 47
bottom 34
SM_Dais 49
lookingforslave 56
Danik 39
Gollip 36