Lul- en balmarteling!

Benieuwd naar lul- en balmarteling of op zoek naar ideeën? Lees dan verder om meer te weten te komen over lul- en balmarteling en verschillende soorten BDSM-spelletjes. En als je speelpartners wilt vinden die jouw lul en balmarteling-kink delen, kun je een kijkje nemen op bdsm-dating.be.

Wat is lul- en balmarteling?

Lul en Bal-marteling omvat marteling van de mannelijke geslachtsorganen voor seksuele bevrediging. Het wordt ook wel penismarteling of lulmarteling genoemd. Bij pik-en-bal-marteling worden ook de testikels betrokken, die voor velen een belangrijke bron van martelplezier zijn.

Bij lul en bal-kink kunnen activiteiten betrokken zijn die direct pijnlijk zijn, zoals waxplay, knijpen, genitale geseling of slaan, urethrale klanken, schoppen of elektrostimulatie.

Waarom lul- en balmarteling?

Onderdanige partners of masochisten die straf, vernedering, degradatie, pijn, marteling of discipline verlangen, kunnen diep genot ervaren tijdens pik-en-bal-marteling. Het plezier kan fysiek of psychologisch zijn. Ze kunnen ook voldoening ervaren door het behagen van hun dominante partner.

Zowel onderdanigen als dominanten kunnen genieten van de ervaring van lul- en bal marteling als onderdeel van een breed spectrum van BDSM-spel, of ze houden zich misschien specifiek bezig met pik-en-bal-marteling.

Lul- en balmarteltechnieken

Dus wat kan een lul- en balmarteling kink precies inhouden? Meer dan je denkt. Hier zijn enkele van de meest populaire methoden en technieken voor pik- en balmarteling die je kunt proberen.

Ballenbreken

Dit omvat direct contact met de testikels door schoppen, knielen, stoten of knijpen. In Japan noemen ze het Tamakeri (ballen schoppen), en het heeft een enorme gemeenschap.

Balstrekken

Een brancard (seks speeltje) zal het scrotum verlengen terwijl de testikels naar beneden worden getrokken. Als de brancard te strak zit, bestaat de kans dat de bloedsomloop wordt afgesloten. Er zijn verschillende maten brancards, deze kunnen van leer of staal zijn.

Ballen verpletteren

De testikels worden in een metalen of plastic breekapparaat geplaatst dat met schroeven wordt vastgezet om de ballen langzaam te verpletteren.

Parachutespringen

Een kleine kraag (parachute) die het scrotum omhult, wordt rond het scrotum bevestigd voordat er gewichten aan worden bevestigd. Een man kan genieten van het constante gevoel dat hij naar beneden wordt gesleept en van het knijpende effect ervan.

Bescheidener

Dit is een BDSM-beperking die wordt gebruikt bij een onderdanige man. Een manchet wordt rond de basis van het scrotum geklemd en is bevestigd aan een staaf die zich achter zijn dijen bevindt, net onder de billen. De man wordt gedwongen zijn benen gebogen te houden, omdat elke beweging aan zijn vernauwde scrotum zal trekken, wat milde tot ernstige pijn veroorzaakt.

Cockringen

Cockringen worden niet altijd gebruikt voor SM-marteling, maar dat kan wel zo zijn. Dit ringvormige seksspeeltje wordt rond het scrotum tussen het lichaam en de testikels bevestigd. Er kunnen twee aangrenzende ringen/manchetten zijn: één voor de basis van de penis en één voor het scrotum. Sommige worden ook geleverd met hangsloten die deel kunnen uitmaken van een slaaf-eigenaarrelatie. Rekken tijdens geslachtsgemeenschap kan variëren van plezierig tot pijnlijk, afhankelijk van de vernauwing.

Vertrappen

Dit soort pik-en-bal-marteling vergt speciale zorg, maar is een favoriet van veel lul- en bal marteling enthousiastelingen. Of het nu op blote voeten is of op kinky fetisjschoenen, een dominante pikvertrapping kan voorzichtig pijn en druk uitoefenen met zijn eigen lichaamsgewicht door middel van wat wij BDSM-vertrappen noemen.

Veiligheid bij lul- en balmarteling

Zoals de fetisjnaam al zegt, is dit een vorm van marteling, dus net als bij veel andere BDSM-activiteiten moet veiligheid een prioriteit zijn.

Het blokkeren van de bloedsomloop en oedemen zijn van bijzonder belang wanneer cognitieve gedragstherapie wordt beoefend. Evenals het inwikkelen of vastbinden van de testikels. Krassen, kneuzingen en snijwonden zijn te verwachten, maar breuken en ernstige zwellingen kunnen voorkomen en vereisen onmiddellijke medische aandacht. Speel veilig!

CarinaXL 38
tinyywilwel 34
Softie34 40
Lindalatex 47
Hellopsi 49
BBtc 46
JanusKop 42
Birge 45
mrsprive 41
Latexi 36
Baso 34
ExhibitioNanda 29