De gids voor bondage tape - tips, trucs en veiligheid

Bondage tape staat niet zo goed op de kinkradar als zou moeten - wat jammer is omdat het een geweldig speeltje is om in je sessies op te nemen. Het is geweldig en veilig voor beginners die de eerste stappen zetten in bondage, terwijl het ook iets is waar zelfs gevorderde spelers van kunnen genieten.

Dus, of je nu nieuwsgierig bent of klaar om morgen te gaan winkelen, hier is een handige gids om je op weg te helpen ...

wat is bondage tape?

U denkt waarschijnlijk: "Waarom kan ik niet gewoon naar de supermarkt gaan en tape kopen?"

   

Ook al lijkt het misschien op kleurrijke ducttape, bondage tape (dat is een dunne laag / strook PVC) is speciaal omdat het GEEN lijm bevat en het kleeft alleen aan ZELF.

Dit maakt het om vele redenen nuttig ...

 • Het trekt geen haar uit en doet de huid geen pijn
 • Het laat nergens lijmresten achter
 • Er is geen grove geur of smaak
 • Je kunt het hergebruiken!
 • Het wordt geleverd in een breed assortiment kleuren
 • Het is heel betaalbaar / goedkoop
 • Het is geweldig voor elk waterspel of spetters

Manieren om bondage tape te gebruiken

Bondage - polsen

Beginners wordt altijd verteld om fuzzy handboeien te krijgen - wat prima is. Maar de klassieke polsbondage kan gemakkelijker zijn met tape omdat er niet wordt geknepen of geschaafd.

U moet echter een paar lagen meer aanbrengen dan op de enkels, omdat de 'onderkant' gemakkelijker kan bewegen en zich uit hun bindingen kan wringen.

En als ze er gemakkelijk met hun mond of vingers bij kunnen komen, zorg er dan voor dat het uiteinde op een plek ligt waar ze er niet bij kunnen. Zelfs als ze eruit komen, onthoud dat je dezelfde streep gewoon opnieuw kunt aanbrengen. Een andere oplossing zou zijn om hun handen achter hun rug te binden of in welke creatieve positie uw wonderbaarlijk gestoorde geest ook kan komen.

VEILIGHEID OPMERKING: Bind de polsen altijd vast zodat de binnenste delen elkaar aanraken (extra bescherming)

Bondage - enkels

Afhankelijk van hoe kronkelend en sterk je billen zijn, moet je mogelijk meerdere lagen / wikkels om hun enkels leggen.

Er is ook een truc: bind ze niet met hun enkels direct naast elkaar. Beweeg in plaats daarvan een voet iets achter / voor of boven / onder zodat de enkelbotten niet tegen elkaar drukken (dit is niet het soort ongemak waar je voor wilt gaan).

Shibari bondage

Het mooie van tape is dat je een aantal shibari-concepten of -posities kunt doen zonder dat je touw nodig te hebt. U kunt deze posities bijvoorbeeld gemakkelijk reproduceren ...

VEILIGHEID OPMERKING: Als je uitgebreide bondage met tape wilt krijgen, moet je nog steeds de veiligheidsprincipes van Shibari bestuderen. Drijvende ribben zijn bijvoorbeeld delicaat en gemakkelijker te breken dan de bovenste ribben. En je gaat zeker GEEN "ophanging" doen met tape. Nee nee nee. Gewoon "vloerwerk".

Bondage - met objecten

Er wordt iemand aan een stoel gehecht voor ondervraging ... of gekietelt, heehee. En aangezien er geen lijm is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er resten achterblijven. Gebruik je fantasie - er zijn bedden, krukken, balustrades, deurkrukken, tafelpoten, etc.

Pak een gladde staaf (haal je geest uit de goot) - dingen zoals bamboe, metaal, plastic enz. En val de polsen of enkels aan om een ​​spreidstok te maken.

Gags

Omdat water de tape niet aantast, het niet uitscheurt en er geen smaak of chemicaliën te slikken zijn, is het perfect voor gags. Het kan over de mond gaan (gesloten) of erdoor (open). Als het een "in de mond" -knevel is, zorg er dan voor dat de randen van de tape niet tegen zachte gebieden drukken, zoals de mondhoeken.

VEILIGHEID OPMERKING: Zorg ervoor dat u bij alle gags een non-verbaal veilig woord hebt.

Blinddoeken

Je kunt ook in lichte sensorische deprivatie komen door hun zicht weg te nemen. Elke wikkel rond de ogen hoeft echter niet strak te zijn - u streeft naar duisternis of gebrek aan zicht, niet naar strakheid. Als je een lichtere kleurtape hebt gekocht, moet je misschien nog een paar wraps toevoegen om het licht buiten te houden (als dat je doel is).

Mummificatie

Je denkt misschien dat het hele lichaam wordt ingepakt - en je hebt het niet mis. Het is ongeveer zo 'bondage' als je kunt krijgen. U kunt echter ook gedeeltelijk mummificeren, waarbij alleen de bovenste of onderste helft van het lichaam wordt vastgehouden.

Als je alleen de onderste helft wilt omwikkelen, zorg er dan voor dat ze in een comfortabele positie zitten en begin bij de voeten of enkels en werk je omhoog. Als je de bovenste helft wilt doen, is zitten op een krukje of op de grond ideaal. Staan is mogelijk (hoewel geen goed idee), maar als je aan de onderste helft werkt, kan vallen een gevaar worden. Begin voor een volledig lichaam altijd met de bovenste helft.

Daarna is het een kwestie van ervoor zorgen dat je voldoende overlap in een rechte lijn laat zodat er niets overgeslagen wordt.

Ook zei een beoefenaar dat je al je naden (waar het ene stuk tape stopt en het volgende begint) voldoende overlapt, zodat het er mooier uitziet. Je hebt VEEL tape nodig, maar onthoud dat het herbruikbaar is!

VEILIGHEIDSOPMERKING: Wikkel niet het hele hoofd in tape. Als je nog nooit mummificatie hebt gedaan, begin dan langzaam, het kan een intense ervaring zijn voor de persoon die wordt ingepakt.

Kleding

Weet iemand nog wanneer ducttape kleding en accessoires iets was? Nou, bondage tape is de volgende stap. Je kunt nauwsluitende kleding maken en aangezien je elke kleur onder de regenboog kunt krijgen, kun je een aantal fantastische ontwerpen maken: rokken, kousen, tube tops, harnassen, overhemden, jurken, enz.

Een paar dingen om te onthouden ...

 • Heb een idee van wat voor soort ontwerp je wilt voordat je het begint.
 • Om de borsten van onder naar boven op te tillen.
 • Je kunt het in het openbaar dragen, maar het kan heet worden en het kan glad worden als je zweet.

BELANGRIJKE TAPETIPS

 • Je kunt zweet of andere ongewenste resten en stukjes met water afwassen. Droog het en wikkel het dan op een rol. Ik geef er de voorkeur aan om de tweede keer een bredere spoel te gebruiken, zodat het sneller en gemakkelijker terug op te rollen is (denk aan papieren rollen).
 • Sommige tape heeft meer rek dan andere, dus houd daar rekening mee als je sub tegen zijn bondage wil 'terugvechten'. Het zal terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer je het losmaakt.
 • Besteed aandacht aan prijs vs. meter. Het laagste prijs ligt rond de 0.5 euro per meter.
 • Vastgebonden worden in tape ZAL heet worden. Het ademt niet, dus je zult ze er niet te lang in kunnen uithouden als veel van het lichaam bedekt is. Je kunt de lengte ook iets verlengen door de airconditioning in te schakelen of een ventilator op te zetten.
 • Houd altijd een veiligheidsschaar bij de hand voor een snelle ontsnapping als er iets misgaat of als je sub SNEL eruit moet. Tape kan worden vervangen - de geestelijke gezondheid van uw sub is veel belangrijker.
 • Eerste mummificatie mag NIET het hele lichaam zijn.
 • Let op de circulatie van je sub en dat er geen gebieden koud of gevoelloos worden.
 • Heb een veilig woord en een non-verbaal veilig woord (als je gags maakt).
 • Zorg voor nazorg na elke bondagesessie. Hoeveel hangt af van de sessie en je sub.
Analslut 35
doerakje 50
Irris 43
Annemariekje 40
Onderdanigesub 53
Suffer 35
Soflu 46
Leksi 49
Fantasy666 30
Helenaax 32
kittykit 35
geile_janna 53