5 BDSM sexgeheimen voor vanavond.

Het zetten van de eerste stap naar BDSM-spelen kan een hele uitdaging zijn. De meest voorkomende reden voor mensen om hun seksuele verlangens niet te uiten, is de bezorgdheid dat hun partner hun bedoelingen niet begrijpt. De ergste angst is de angst voor het onbekende, dus deze reactie is absoluut begrijpelijk voor beide partijen. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je het beste beginnen met het onderzoeken van je eigen verlangens of een BDSM-test doen!

Hoewel open communicatie veruit de beste methode is om je interesses over te brengen naar je partner, kan het ook nuttig zijn om lichte BDSM in je normale seksleven te introduceren voorafgaand aan een volledig BDSM-spel. Dus het zijn allemaal ideale methoden om een ​​beetje pit aan je capriolen in je slaapkamer toe te voegen.

Zoals met elk kinky gedrag, wees zo open mogelijk met je partner. Doe niets dat hen schade kan berokkenen en verras hen zeker niet met een handig geplaatste vinger.

Als het goed wordt gedaan, zal licht BDSM-spel een relatie versterken. Het vergroot het vertrouwen tussen jou en je partner en stelt je in staat om je eigen persoonlijke, tot nu toe onontdekte seksuele territorium te verkennen.

# 1 - Gebruik de achteringang.

Aandacht voor het kontje tijdens seks is een gemakkelijke manier om een ​​beetje ondeugendheid in je seksleven te introduceren, vooral als het iets is dat meestal verboden is voor jullie twee. Ik heb het natuurlijk niet alleen over anale seks. Misschien begint u met uw tong over het lichaam van uw partner te laten lopen en wanneer u hun achterdeur bereikt, leunt u uw tong voorzichtig zo dicht mogelijk bij hun kontgaatje. Ga niet te ver, je kent hun grenzen niet tenzij je ze van tevoren hebt besproken. Maar als jullie het allebei leuk vinden, kun je doorgaan naar speelgoed zoals buttplugs en anale kralen. Het kontje is een ideale doorgang (sorry) voor meer kinky activiteiten omdat het standaard cultureel taboe is. Het is niet bedoeld voor seks, maar dat is waar we het voor gebruiken. Onmiddellijke kink.

 # 2 - Sensationele sensaties.

Zintuiglijke deprivatie tijdens seks is een ongelooflijke manier om wat eenvoudige kruiden toe te voegen. Het enige dat nodig is, is iets dat ook dienst doet als blinddoek of beperking. Veelvoorkomende items zoals sjaals of stropdassen kunnen worden gebruikt om het gezichtsvermogen van uw partner te verwijderen, waardoor hun resterende zintuigen vertienvoudigd worden. Het zal hen dwingen je alleen door aanraking, smaak en geur te voelen.

Lichte bondage versterkt niet alleen iemands andere sensaties, maar kan ook de dominante partner visuele stimulatie geven. Blinddoeken zijn een geweldige manier om een ​​spontane kink in de slaapkamer te brengen, omdat ze snel kunnen worden aangebracht en gemakkelijk in de slaapkamer kunnen worden verborgen. Ze geven geen pijn nodig en kunnen gemakkelijk worden verwijderd als een partner zich niet op zijn gemak voelt. Ze zijn het perfecte snelkinkkende speelgoed.

# 3 - Spontaan slaan

Het goede idee van slaan is dat, terwijl er honderden verschillende werktuigen op de markt zijn die zijn ontworpen voor de perfecte spank, je het prima met je handen kunt doen. Een lichte, spontane klap op de kont van je partner kan een slapende kink in jullie beiden doen ontwaken die een gewone seks sessie in iets wilders kan veranderen. Maak het niet te moeilijk, je hoeft het niet eens te doen zodat het pijn doet. Een lichte klap terwijl 'in het moment' perfect gerechtvaardigd zijn, en zal aan je partner aangeven dat je midden in de seks opgewonden bent.

Zorg voor iets moeilijkers dan een snelle spontane spank, zodat uw partner dit verwacht! Ga daar niet zo hard in als je kunt, vooral als je net begint met BDSM capriolen.

# 4 - Mind Games

Veel mensen denken dat BDSM-spel draait om het fysieke. Dat is het niet. Seks gaat nooit alleen over het lichaam. Om die echte primaire driften te verwennen, moet men de meest erotische spier navigeren; de hersenen.

Mentaal spelen kan geweldig zijn als het goed wordt gedaan. Het draait allemaal om het indrukken van de emotionele knoppen van je partner zodat ze zo opgewonden raken dat het overgaat op het fysieke. Het mentale equivalent van een dominante / onderdanige relatie houdt in dat de dominante vocaal is over hun verlangens zonder daadwerkelijk enige actie te ondernemen. U kunt uw partner bijvoorbeeld vertellen dat u eerder langs iemand liep die zo heet was dat u uw ogen niet van hem af kon houden. Je zou kunnen zeggen dat je je echt wilde voorstellen om jezelf voor te stellen, maar in plaats daarvan kwam je gewoon thuis en gebruikte je partner om jezelf vrij te krijgen.

Zolang je partner niet het type is dat te jaloers is, kan dit hen gek maken. Jaloezie kan erg erotisch zijn als je het goed gebruikt, zolang je partner weet dat je gewoon fantaseert en waarschijnlijk niet vals speelt.

# 5 – ijs-spel

IJs is een fantastisch element (sorry) om te introduceren om je seks spel op te peppen. IJs, hoewel het aan de oppervlakte volkomen veilig lijkt, is eigenlijk iets dat blijvende schade kan toebrengen aan bepaalde delen van het lichaam.

IJsspel (of temperatuurspeling) kan om een ​​aantal redenen leuk zijn: ten eerste kan het gevarenelement dat erbij betrokken is behoorlijk opwindend zijn. Ten tweede is het fysieke gevoel van koude temperaturen op een warme huid een ongelooflijk gevoel. En tot slot zullen kleine ijsblokjes (die ik aanraad om mee te beginnen) in de loop van je sessie smelten, wat betekent dat je steeds experimenteler kunt worden naarmate het gevaarselement verdwijnt.

Als je je handen gebruikt om het ijs onder controle te houden, bescherm ze dan met handschoenen of een doek. Zorg ervoor dat het niet droog is; laat het over water lopen of gebruik speeksel voordat u het op het lichaam van uw partner aanbrengt. Als het eenmaal veilig is, laat het dan langs hun buik, borst, tepels, dijen, geslachtsdelen lopen; overal waar ze van kunnen kreunen.

Terwijl het ijs in water verandert, kun je het over hun lichaam, in hun mond of zelfs rond hun genitale of anale gebied laten lopen. Zorg er alleen voor dat het ijs geen scherpe randen achterlaat die overal schade kunnen veroorzaken.

sabientje_ 32
Littlemissdevil 35
GoodCopBadCop 39
corelli 20
Onderdanige_Eva 35
finishing 51
Snowys 36
DomforSub 52
Simonee 44
Tildie 35
Dollemina 53
Mikkor 35